Pesten.nl is het anti-pest portaal

Voorstellen: Bureau Lach

Bureau Lach biedt kind- en jeugdcoaching, weerbaarheidstrainingen ‘Ik Power!’ en zelfbeeld-workshops.

Het is voor kinderen die willen leren sterk in hun schoenen te staan, voor zichzelf opkomen en meer zelfvertrouwen willen krijgen. We gaan individueel of in groepstraining samen aan de slag om de held in jezelf (terug) te vinden. Want die zit er echt!

Bureau Lach gelooft dat in elk kind een held schuilt. Een held met zijn of haar eigen specifieke krachten. Soms weet een kind alleen nog niet dat ze over deze krachten beschikt, Bureau Lach helpt ze hun krachten te ontdekken en leren toe te passen.

Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Lonneke Huijbregts, bedenker en oprichter van Bureau Lach. Ik ben een ambitieuze, zeer enthousiaste kindercoach en pedagoog die graag zorg op maat biedt.

lonneke

Sinds september 2010 ben ik als pedagoog gestart met Bureau Lach om ondersteunende en activerende begeleiding te bieden aan kinderen met een psychische beperking. Door mijn ervaring binnen de jeugdzorg merkte ik dat het in grote jeugdzorg organisaties erg lastig is om de zorg op het individu aan te passen. Mijn missie werd vanaf de start van Bureau Lach om kinderen op een zeer persoonlijke, positieve en afgestemde wijze begeleiding te bieden.

In 2011 ben ik gestart met de opleiding tot kindercoach. Na het positief afsluiten van deze studie ben ik in september 2012 gestart met de vervolgopleiding tot kindertherapeut. Ik streef er naar mijzelf constant te blijven ontwikkelen om kinderen de juiste begeleiding en coaching te kunnen bieden.

De naam Lach staat, niet geheel verrassend, voor het meest mooie dat er bestaat op deze wereld, namelijk: de lach van een kind. De lach van een kind doet alle zorgen even vergeten, een uniek gezicht met een uniek geluid, een klein wondertje. Elke lach telt, van ieder kind, groot of klein, wel of niet beperkt, voor Bureau Lach is elk kind bijzonder!

In het logo van Bureau Lach is een vlinder verwerkt, evenals in de lay-out van deze website. Ooit werd de vlinder geboren als een rups en ontwikkelde deze zich tot een prachtige vlinder. Een vlinder staat daarom voor ontwikkeling en groei, de ontwikkeling die een prachtig wezen in de rups naar boven haalt. Daar gelooft Lach in: in elk kind schuilt een unieke, prachtige en bijzondere vlinder. Sommige kinderen hebben net een beetje meer ondersteuning nodig om te ontpoppen, Bureau Lach helpt daar graag bij.

Bureau Lach is werkzaam in Den Bosch en omstreken.

lach

 

voor meer informatie gan naar : http://www.bureaulach.nu/

 

 


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk