Pesten.nl is het anti-pest portaal

Oproep voor een gesprek over pesten.

Lieve jij, Ik ben Brigitte Deliën uit Grave en ik heb een eigen praktijk. Op dit moment ben ik mijn dienstverlening aan het verbeteren en ik doe daarvoor een marktonderzoek middels het houden van interviews.

Ik overweeg om me te gaan richten in de praktijk op kinderen of ouderen die gepest worden of zijn gepest. Ikzelf hielp op de lagere school altijd de kinderen die gepest werden, dus het is een logische stap om nu weer te willen helpen. Alleen weet ik nu beter hoe ik daadwerkelijk kan helpen.

Voor diegenen die gepest worden, of zijn wil ik een specifiek aanbod gaan maken zodat je weer stevig, en met vertrouwen in je kunnen, in je schoenen komt te staan. En vooral met liefde voor jezelf. Via dit blog hoop ik ouders te vinden met kinderen die gepest worden om mee in gesprek te kunnen gaan. Personen die graag van hun pestverleden afkomen. Of personen die nu (nog) op het werk gepest worden. (maximaal 10 te interviewen personen)

Graag stel ik je een aantal vragen over het gepest worden (van je kind) of je pestverleden. Het gesprek zal ongeveer 1 uur duren en is puur informatief. Er zit geen enkele verplichting aan vast. Als dank geef ik je de keuze tussen een doosje met vier “aarde” chakra longdrink glazen (zie aquamora.nl) of ik bied je (jouw kind) een behandeling aan zodat jij (jouw kind) meer in z’n kracht komt te staan. Zou je hier aan mee willen en kunnen werken? Stuur mij dan een mailtje of neem telefonisch contact met mij op: brigittespraktijk@gmail.com
of 06 171 35 35 8 Heel hartelijk dank.

Met vriendelijke groet, Brigitte Deliën

http://www.boostofenergy.nl/

boost


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk