Pesten.nl is het anti-pest portaal

Onze ambassadeur Lady BlaBla stelt zich voor

Hi sweeties!

Mijn naam is Lady BlaBla. Ik ben apetrots dat ik mijzelf ambassadeur van Stichting Pesten mag noemen! Misschien ken je me van Holland’s Got Talent, waar ik eind 2013 landelijke bekendheid mee kreeg. Ik deed mee om gepeste kids en tieners een hart onder de riem te steken. Want baby, jij mag anders zijn! Uit de blijvende stroom aan reacties en verhalen blijkt dat pesten heel erg leeft in Nederland.

Ik hoop een rolmodel te zijn voor kids en tieners die gepest worden. Gepest om waar je vandaan komt, om hoe je er uitziet, omdat je een (on)zichtbare handicap hebt of iets anders waar je niets aan kunt doen maar wel heel ongelukkig en onzeker door wordt gemaakt. Ik begrijp uit eigen ervaring hoe angstig je ervan kunt worden, maar dat hoeft niet! Van jezelf houden, energie halen uit mensen die van je houden en (believe it or not) de positieve kanten van ‘anders’ zijn gaan ervaren zal je helpen erboven te leren staan. Dan merk je dat het pesten verandert in plagen. Dan zie je hoe laf de pestkoppen zijn en hoe sterk jij eigenlijk bent. Dan kun je denken: blabla, praat maar want ik mag anders zijn! Enne…je bent zelf de leukste die je kent! Niet voor niets noem ik mijn volgers ‘little wonders’!

Mijn ambassadeurschap wil ik inzetten om gepeste kids en tieners, maar ook hun ouders, familie en vrienden te inspireren, waarderen en respecteren. Ik heb in mijn jeugd héél diep gezeten en het heeft me zeker gevormd tot wie ik nu ben: een gelukkig mens dat zichzelf heel goed kent en niet verbitterd is of wrok koestert. Dat optimisme en die positiviteit wil ik uitdragen, zeker als ik op de blog van pesten.nl de ernst en de gevolgen van pesten zie. Toen ik gepest werd, zat ik vast in mijn slachtofferrol. Ik vond mezelf zielig, de mensen om me heen vonden me zielig, maar ondertussen kwam ik geen steek verder. Verdriet, boosheid, emoties waar je niets verder mee komt. Humor, (zelf)waardering en naar oplossingen zoeken in plaats van te focussen op de vervelende dingen, geeft je een veel beter gevoel!

Ik wil afsluiten met een zin uit één van mijn liedjes: je voelt je soms een beetje raar, maar maak jezelf geen verwijt, want baby het feit is baby, dat bijzonder zijn geen ramp maar juist een wonder is!

Powersprinkles van Lady BlaBla

ladyblabla          jorkidding

Ga ook mee op missie:
www.facebook.com/ladyblablanews
www.twitter.com/ladyblablanews
http://www.youtube.com/watch?v=czAroPCbb88


5 Reacties
 1. Heel goed/mooi geschreven.
  Was er 25 jaar geleden maar iets of iemand bij wie je terecht kon,
  als je gepest werd. Dat zou mijn pubertijd ook iets makkelijker gemaakt hebben. Hulde aan Lady Blabla.

 2. Het is zo fijn dat er zoveel meer aandacht voor dit maatschappelijke probleem is. Deze website is daat een mooi voorbeeld van, net als de nieuwe ambassadeur Lady BlaBla. Geweldig werk wordt er verzet.
  Wat dit is een achterlijk probleem dat zo snel mogelijk uitgeroeid moet worden.

 3. Hey.

  Wou wat een goed instelling.
  Mensen mogen echt blij zijn met zo’n iemand.
  Ik keek net naar hollands gots talent. Helaas niet door 🙁 ik vond je de beste van allemaal.
  Ik wens mensen die gepest zijn of worden veel sterkte en hou van je zelf.
  JE MAG ANDERS ZIJN!!

  Groetjes habbotje

 4. Geweldig Lady Blabla (Jordy)

 5. Hey lady blabla
  Ik vind je erg goed en daarom vind ik het super stom dat je niet door bent gegaan! Door jou kreeg ik nou net een beetje zelfvertrouwen door die liedjes, ik luister er elke dag naar

Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

 • anetwerk