Pesten.nl is het anti-pest portaal

Hermsen Trainingen (voorstellen)

Hermsen Trainingen is een praktijk gespecialiseerd in trainingen, workshops en voorlichting op het gebied van sociale weerbaarheid, zelfvertrouwen, omgaan met pesten, positief denken en assertiviteit.

Ilse Hermsen was tot voor kort judoleraar in hart en nieren. Zij heeft gedurende 28 jaar judolessen gegeven bij verschillende judoverenigingen en sportscholen in Amsterdam en vanaf 2003 in de Betuwe. Helaas kreeg zij in 2012 te maken met een vervelende blessure waardoor zij besloot te stoppen met judo en een andere richting te kiezen.
Tijdens haar lange judoloopbaan kwam Ilse regelmatig in aanraking met kinderen die gepest werden op school. Maar ook met volwassenen die kozen voor het judo in verband met een pestverleden, met als doel het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Ilse kwam via Dieta Uijterlinde (ook oud judoka) in contact met de Stichting Omgaan met Pesten, een professionele organisatie die zich ten doel stelt het pestprobleem aan te pakken. De Sta Sterk training die deze stichting biedt, bleek een mooie aanvulling op Ilse’s judoloopbaan.

De Sta Sterk training is eind januari 2013 opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugdinstituut.

Ilse is sinds 2014 gecertificeerd trainer bij de Stichting Omgaan met Pesten. Zij werkt vanuit haar praktijkruimtes in Heteren en een kleine praktijk ruimte aan huis in Tiel. Op aanvraag werkt zij ook op locatie. Dit kan zijn op scholen, maar ook bij bedrijven en instellingen.

http://www.hermsentrainingen.nl

hermsen training

ilse hermsen


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk