Pesten.nl is het anti-pest portaal

Mooie muziekvideo tegen pesten, van de Matt Hellfield Project.

20 leerlingen van de Amsterdamse basisschool Piet Hein hebben als acteurs/dansers deelgenomen aan de opnamen van een Dance Music videoclip voor het nummer « Just Wanna Wake up » geproduceerd door de Belgische Manu Freson. Het nummer staat op Youtube en is al bij verschillende radiostations ter wereld te horen geweest.

In de videoclip geven de 20 Piet Hein leerlingen en hun lerares Maja Kuijer ieder op hun eigen unieke manier invulling aan hun rol van acteur, danser dan wel figurant. De uit New York afkomstige filmregisseur Miles Roston schreef speciaal voor de videoclip een script.  Miles Roston – inmiddels zes jaar gevestigd in Amsterdam – is er in geslaagd om een klas te verenigen rond een project waaraan hun medewerking altijd een buitengewone ervaring zal blijven voor de kinderen en hun lerares.

De samenwerking tussen Miles en de Belgische artiest en muziekproducent Manu Freson kwam tot stand via Radar Music Videos, een platform dat artiesten, labels en regisseurs bij elkaar brengt om samen aan videoclips te werken. Het nieuwe nummer « Just Wanna Wake up » van Manu Freson’s «Matt Hellfield Project » wordt gezongen door Hadrien Collin en 40 kinderen uit België.

Het nummer is geïnspireerd op de huidige Dance klanken en heeft een sterke popinvloed. De tekst van dit lied illustreert dat het – al vanaf je kindertijd – niet altijd eenvoudig is om te aanvaarden wie jij echt bent.  Hoofdrolspeler Sanjaly werd onmiddellijk geraakt door deze thematiek omdat  hij door klasgenoten gepest werd vanwege zijn passie voor breakdance.  In totaal hebben zo’n 100 personen bijgedragen aan de totstandkoming van dit project.

 

DSC_0959 DSC_0605 DSC_0681


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk