Pesten.nl is het anti-pest portaal

Soms zakt ook mij de moed in mijn schoenen en denk ik is dit nu mijn leven!!!!

Ik ben vroeger(want ik ben nu 40) op de basisschool tot aan mijn middelbare schooltijd ook veel gepest geworden. Waarom????? Die vraag stel ik me al jaren ik zou het echt niet weten!!!!! Ik weet wel 1 ding het heeft mijn hele leven beïnvloed ! onzeker, weinig zelfvertrouwen, mensen vertrouwen is moeilijk, kijk eerst de kat uit de boom. Pesters hebben totaal geen idee wat ze doen.

Vergeten? nee kan ik niet. Ik zie bepaalde dingen nu nog voor me niemand die het voor me opnam toen, Ja mijn moeder maar vrienden NEE ik stond er dan helemaal alleen voor EENZAAM is het grote woordt!!!

En verdriet jazeker heel veel. Heb in mijn leven al veel meegemaakt.Nu gezin ,getrouwd en 2 kinderen met beperkingen vergt ook weer veel van me. Meerderemalen depressie en dips gehad. Raar? nee vindt ik niet je draagt het toch maar allemaal met je mee en mijn verleden speelt hier ook grote rol in

Hoe ik het vol houd ? je gaat door voor je gezin maar soms zakt ook mij de moed in mijn schoenen en denk ik is dit nu mijn leven!!!! Ik voel me een vechter en zal blijven vechten heb nu een man die me steunt en helpt en die me probeert harder te maken met kleine beetjes gebeurd het ook

ben zelf er ook van alles aan het doen om sterker te worden. Als ik zie dat iemand gepest wordt spuw ik vuur kan ik niet tegen dan komen die gevoelens van vroeger weer naar boven.Hoop oprecht dat scholen echt meer aan het pesten gaan doen je ziet wat het met iemand van ons doet jaren later heb je er nog verdriet van.

Sterkte voor iedereen die gepest wordt!!!

mijn verhaal


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk