Pesten.nl is het anti-pest portaal

Nico begon te slaan in me rug en in mijn buik. Ik had veel pijn, maar ik liet het niet merken.

Wij proberen bij pesten.nl een zo positief mogelijke insteek te maken in het bestrijden van het pesten. Maar soms ontkom je er niet aan om de mensen te laten zien wat het betekent om dagelijks gepest te worden. We maken hiervoor een selectie uit de berichten die we binnen krijgen, welke we willen delen met onze lezers. Vaak hebben wij de ergste gevallen eruit gehaald en zelf actie ondernomen om het pesten aan de kaak te stellen waar het pesten is gebeurd. Soms gaat het niet alleen om pesten maar wordt er zelfs fysiek geweld gebruikt! Een voorbeeld hiervan kregen we gisteren helaas weer binnen en we hebben besloten om het deze keer wel te plaatsen, om te laten zien wat het toch een verschrikking moet zijn voor dit kind om elke dag met angst naar school te moeten gaan.. stel je eens voor dat jouw kind dit altijd moet meemaken.

Lees hier zijn verhaal:
Ik wordt bedreigd, geslagen, uitgelachen omdat ik anders ben. Ik heb autisme en ik zit op een normale school
Ik word al jaren gepest, maar deze 4 weken waren het ergst. Ik was bij techniek bezig met een plankje hout te zagen, toen Sjoerd naar mij toe kwam en mij beet pakte bij mijn kraag en zei met een serieuze, boze toon: je bent 200 euro schuldig.

Ik zei niks, want ik dacht dat is het beste. Toen liet hij me los en gooide al mijn spullen op de grond. Vandaag(maandag) was ik rustig aan het werk. Even later kwam Nico en pakte mij vast en hij duwde mij in een hoek. Hij hield me bij mijn kraag vast met Sjoerd . Nico begon te slaan in me rug en in mijn buik. Ik had veel pijn, maar ik liet het niet merken.

Even later was ik gewoon weer aan het werk, toen Sjoerd langs kwam en hij mijn blad met opgaven op de grond gooide. Het blad was helemaal gescheurd!

De namen zijn door ons aangepast.

 

mijn verhaal


1 Reactie
  1. hoi,

    wat erg voor je ik ben ook gepest en ik weet hoe erg het is ga er met iemand over praten en zeker op school en ik weet dat het moeilijk is ik heb het eerst ook niet gedaan maar als je het verteld dan kan dat een hoop oplossen en als de schoolleiding niet helpt dan kun je nog altijd naar een andere school.
    ik heb toen ik van de basisschool naar de middelbare ging een nieuwe stap in mijn leven gemaakt en ik wil je maar 1 ding zeggen
    geef de moed niet op ooit kun je weer jezelf zijn!!!!!!

Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk