Pesten.nl is het anti-pest portaal

“Wij kunnen er echt niet meer tegen”

Drie jaar geleden werd ik vreselijk gepest. Ik ben daarom van school veranderd en daar ben ik goed opgevangen. Ik ga nu inmiddels naar het voortgezet onderwijs en heb het daar goed naar mij zin maar nu kom ik hem nog steeds tegen en hij blijft maar door gaan met pesten, zelfs tegen mijn ouders en mijn broertje en zusje.

Mijn vader en mijn moeder hebben al vaak tegen mij gezegd dat ik hem een keer een flinke klap moest geven, dat wil ik wel maar dan nog een probleempje…, als ik hem zie dan begin ik heel erg te bibberen, krijg het benauwd en tranen in mijn ogen”.

Ik ga naar de Hang out (Jongeren opvang) daar komt hij ook. Als ik hem zie dan wil ik heel graag meteen omdraaien en naar huis gaan. Mijn ouders zeggen dat ik dat niet moet doen, ik moet laten zien dat ik niet bang meer hoeft te zijn. Maar dat ben ik toch, ik weet het niet meer wat ik moet zeggen/doen. Mijn moeder gaat vaak met de hond wandelen, daar komt ze vaak hem tegen hij zegt meestal:”Moet je mijn foto hebben! Voor bij de politie aan te geven! Vieze vuile slet, dat je bent!!!!” Wij kunnen er echt niet meer tegen.

Bente


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk