Pesten.nl is het anti-pest portaal

“m’n handen jeuken weleens”

Vanaf kleins af aan ben ik zo verschrikkelijk gepest en getreiterd dat ik er gewoon een trauma aan over hebt gehouden en dat ik eigenlijk ook niet normaal kan reageren als m’n dochter van elf gepest wordt op school. Mijn haren gaan dan overeind staan en het liefst zou ik, ik weet niet wat doen.

Gelukkig heb ik ondanks alles nog wel m’n gezonde verstand behouden maar m’n handen jeuken weleens.

Zo ook de keer dat ik uitgenodigd werd voor een reünie van de lagere school. Nou ik kan je niet vertellen wat er op dat moment door me heen ging.

Het waren niet alleen m’n mede klasgenoten, al hadden ze wel altijd de meeste pret bij het dagelijks ritueel van onze juf.

mijn naam is Iris en het meisje wat naast me zat heette Renate en we waren beide gehandicapt.

Niet geestelijk of lichamelijk, maar Renate had een bos haar onder d’r oksels, dus deo zou niet overbodig zijn en door een ernstige blaasafwijking, plaste in m’n broek. Dus we waren gezellig naast elkaar gezet. De stinkertjes, zo noemde de juf ons ook.  Dus de klas volgde al snel. Elke ochtend en middag kwam dat …wijf met d’r flesje4711 en sprenkelde dat over ons heen en rond de tafeltjes. Zo de stinkertjes waren weer gedaan. ik hoop dat u snapt dat ik wel eens moordneigingen heb gehad. En het ergste was dat m’n broertje vrolijk mee deed. Dit heeft geduurd van de derde klas tot de zesde klas.

 

Bedankt dat ik m’n verhaal kwijt kon ook al kom ik er nooit meer overheen

 

Iris


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk