Pesten.nl is het anti-pest portaal

Ik wil gewoon weer moed krijgen !

ik was over naar groep 8 en eind van het schooljaar van groep 7, kregen we te horen dat we samen een groep 8 zouden worden met 7a want ik zat in 7b

Niet iedereen vond het  leuk, maar we  accepteerden het en een mooi jaar van maken was de enige optie.  Dus toen ik in groep 8 kwam ging ik heel veel om met een jongen van 7a (Met wie ik van mezelf dacht dat ik nooit mee om zou gaan) en we werden beetje bij beetje beste vrienden en vertelden elkaar alles,

Totdat ik niet meer omging met mijn oude vrienden die me al waarschuwden voor hem maar ik ging me steeds verzeten en zelfs tegen mijn beste vriendin die al 6 ken!

Dus zo ging het verder, we gingen vaak zwemmen, totdat op een dag hij heel raar deed en mij begon uit te schelden en te plagen en me steeds aan het uitdagen was en me op facebook begon uiteschelden met mijn familie en lichaam en uiterlijk en hoe ik ben,

Ik moest gewoon naar mijn beste vriendin luisteren, En zo ging het maar door totdat ik naar mijn juf ben gegaan, die zou met hem praten, volgens mijn juf was het toen voorbij,maar het ging gewoon stiekem verder achter de juf ’s rug

Toen begonnen 2 andere jongens hem te helpen, van wie ik het echt nooit zou verwachten! Sindsdien durfde ik niet naar buiten te gaan of iets waardoor ik ze zou kunnen tegenkomen!.

Kort daarna was de Afscheidsmusical en ik kreeg de hoofdrol met de jongen met wie ik ruzie heb, Ik voelde me zo niet op mijn gemak en ik begon raar te doen, altijd als ik thuis was begon ik te huilen op de trap van de flat daarna veegde ik mijn tranen snel weg en kwam thuis alsof er niks is gebeurd, en deed ik heel blij terwijl ik kapot ging van binnen.

En nu ik op het middelbare school zit ging het gewoon verder in de zomervakantie, ze vertelden leugens aan kinderen zodat ze ruzie met mij gingen maken op facebook, dat was mijn bodem en ik was klaar om zelfmoord te plegen totdat ik besefte hoeveel pijn ik mijn familie kon geven

Maar het houdt niet op! als ik mijn zusje moet ophalen van school soms roepen ze homo naar me ofzo terwijl ik op meisjes val, Ik vind het gewoon niet leuk! Ik heb geen vrienden niks!

Ik wil gewoon weer moed krijgen en me beter en veilig voelen binnen mijn leefomgeving, en dat ik niet steeds hoef te liegen als mijn ouders kleine boodschappen nodig hebben van de albert heijn, omdat ik niet durf te gaan, ik vind het gewoon niet leuk!


2 Reacties
  1. Probeer er eerst eens met je ouders over te praten, of met iemand anders die je vertrouwd. Het liefst een volwassen denk ik in jou geval, omdat je vrienden opeens zo raar deden. Maar probeer er niet alleen me te blijven zitten. Praten helpt echt!
    Voor op school kan het misschien helpen zekerheid uit te stralen, door bijvoorbeeld een rechte rug te houden. Voor veel mensen kan de eerste indruk erg belangrijk.

  2. ik hoop dat het al wat beter met je gaat.
    ik vind het in ieder geval heel knap dat je het heb opgeschreven,nu moet je echt iemand vinden waar je goed mee kan praten
    ben echt benieuwd hoe het met je gaat

Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk