Pesten.nl is het anti-pest portaal

Ik maak een nieuw begin !

Mijn eerste jaar op de middelbare school begon leuk, maar werd steeds minder leuk. Omdat ik thuis problemen had en het allemaal even niet meezat, sloot ik me af van anderen en durfde niet van me af te bijten. Een jongen uit mijn klas is vroeger zelf op de basisschool gepest, dat wilde hij niet nog een keer, dus zocht hij iemand anders om te kunnen pesten.

Ik was dus degene. Het waren iedere keer vervelende opmerkingen waar niets van klopte en elke keer proberen vlak bij me in de buurt te staan. Later gingen meer jongens met hem meelopen en deden mee. Ik ben ook uit weleens uit drukheid van andere jongens van de trap af gegooid, ik durfde toen niets terug te doen.

Het pesten vond plaats vaak in de klas (bij leraren die er niets aan deden), vaak in de gang en ook bij het vak gym. Ik ben geholpen door de afdelingsleider van mijn oude school en mijn mentor, mijn familie heeft mij ook gesteund en ik ga een nieuw begin maken op een nieuwe school, dus voor nu heb ik (gelukkig) even geen hulp meer nodig.


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk