Pesten.nl is het anti-pest portaal

Ik ben kwaad, heel erg kwaad

Ik ben vijftig jaar oud en worstel met trauma’s, die voor een groot deel zijn terug te voeren op mijn middelbare schooltijd op een kostschool.

Daar was ik ruim drie jaar lang dag in dag uit het mikpunt van vele pesterijen en geweld. Dit heeft mijn leven dusdanig beïnvloed, dat ik maatschappelijk gezien min of meer een nul-status heb, althans zo voelt het.

Ik ben kwaad, heel erg kwaad, maar kan bijvoorbeeld de psychiater die mij zou kunnen helpen, niet betalen. Mijn gevoelens zijn dermate agressief dat  ik in mijn fantasie het liefst een molotov-cocktail naar binnen zou gooien in het bejaardenhuis waar de verantwoordelijken verblijven.

Natuurlijk doe ik dit niet, maar ik wil wel dat deze verantwoordelijken ter verantwoording worden geroepen. Mijn leven is verpest, totaal verpest. Ik wil dat iemand hiervoor de prijs betaalt. Maar hoe moet ik dit aanpakken?


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk