Pesten.nl is het anti-pest portaal

Ik ben een wrak, die niet meer wil leven.

Wij krijgen op onze redactie veel schrijnende brieven binnen van mensen die te maken hebben van het treiteren, uitsluiting, intimidatie, pesten enz. Ook noodkreten van mensen die zeggen dat ze het leven niet meer zien zitten, komen regelmatig binnen. Wij zijn met het plaatsen van deze briefen zeer terughoudend en proberen in contact te komen met de briefschrijver om te kijken of we kunnen helpen. Maar we willen ook duidelijk maken wat het pesten voor een gevolgen kan hebben voor het slachtoffer.
Met toestemming van de briefschrijver, plaatsen wij nu zo een brief en willen graag jullie mening weten. Vinden jullie dat dit soort briefen ook geplaatst moeten worden ?
Graag een gefundeerde mening of een respectvolle discussie hier.

de brief:

Wat als niemand je kan helpen, je in een hel leeft door je werkgever veroorzaakt!
Super vrolijk en altijd begaan met de medemens, dat was wat ik vroeger was. Daarvan is helaas niets meer over door het gepest op het werk. Als je hard werkt wordt je gepest.
Gepest door diegenen die denken dat je hun plek wil innemen terwijl dat helemaal niet waar is.

Van collega naar leidinggevende en iedereen die je erbij haalt doet een handje mee. Bedreigingen, intimidatie, niet weten wanneer de volgende uitval is waar je mee overvallen wordt. Het maakt je gek, ook al ben je niet gek.

Je wordt radeloos, krijgt overal in je lichaam pijn. Niemand ziet het en niemand doet er iets aan. Je probeert van alles slaat al je armen uit om hulp te krijgen en de pesters aan te pakken. Nee niemand kan je werkgever iets doen, waardoor je steeds maar verder afzakt het afvoerputje in.

Of ze het niet zien of niet willen zien, voor mij komt het doelbewust over. Doelbewust weggepest worden, intimidatie, schelden, bedreigen, stelen, je voor gek zetten en noem maar op. Je hebt het aangegeven en je wordt door diegene waar je het aangegeven even hard meegepest.

Ik ben een wrak, die niet meer wil leven. niet meer wil leven door alles wat mij is aangedaan. Niet meer wil leven omdat de pesters vrijuit gaan en lekker hun heerlijke leventje leven, terwijl ik in een hel leef. Ik heb dit leven niet gevraagd ik heb niet gevraagd om mij als pispaal te gebruiken, te vernederen en te pesten totdat ik niet meer wil.Wat een goede werkgever die zich altijd zo goed voordoet, maar stiekem zijn werknemers wegpest. Ik zal vast niet de enige zijn, misschien wel de enige die dit niet gaat overleven


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk