Pesten.nl is het anti-pest portaal

Ik ben een paar keer in een modderplas geduwd

Ik zat denk ik in groep 5 toen het allemaal begon. alle jaren ervoor was het nog plagen en vanaf een bepaalde leeftijd liep het uit tot pesten. ik was al snel boos en doordat ze dat grappig vonden gingen ze door. ze gaven me namen en ze riepen woorden naar me die geen kind mag horen eigenlijk.

Ik had een vriendje en ik was ineens de grootste slet van de basisschool. toen moest ik groep 5 over doen dus ben ik verhuist naar een andere school. al snel kwam ik erachter dat deze school vol kinderen zaten die al problemen thuis hadden en veel meegemaakt hadden in hun leven en ik was de enige die beetje normaal was.

dus ik werd het doelwit. meiden deden alsof ik hun vriendin was zodat ze achter me geheimen konden komen en die konden doorvertellen of verdraaien waardoor het erger leek. uiteindelijk liep het uit dat ze mij in de pauze in een hoek duwde en met z`n allen om me heen gingen staan en nare dingen zeiden, uitschelden, dreigen met van alles. toen ben ik een paar keer in een modderplas geduwd en pijn gedaan.

door al dit kon me moeder zien dat k aan het veranderen was. ik werd banger en stiller en onzekerder. toen k na dat jaar weer wegging kreeg ik allemaal nare berichten op Hyves. ik was een slet een hoer een lelijk mens ik mocht niet bestaan ik moet maar zelfmoord gaan plegen. en als ik mezelf niet zou vermoorden dan deden zij dat. ik moest me moeder maar gaan neuken en alles en ik zei nooit wat tegen me ouders.

ik heb in die periode ook letterlijk geprobeerd zelfmoord te plegen. was mislukt…… ik heb er nog elke dag last van, van al die nare herinneringen en gedachtes. ik zit nu in de 3e klas en ik kan het me nog allemaal herinneren als de dag van gister. door dit allemaal ben ik zo enorm veranderd. ik ben naar een pubercoach geweest die mij kon helpen met alles en het heeft ook echt wel geholpen, ik ben gaan praten met haar, met de mensen in me omgeving, me familie en iedereen heeft me gesteund.

Dit was mijn verhaal.

 

lees meer verhalen op : pesten.nl/mijn-verhaal

 

 

mijn verhaal


7 Reacties
  1. Ik vind dit altijd zo erg wanneer ik zulke verhalen lees of hoor. Wat ben je een krachtig mens dat je dit allemaal hebt doorstaan. Wees heel trots op jezelf. Ik ben 1 van de mensen die wel voor iemand op ben gekomen omdat ik niet tegen dit onrecht kan. Ook mijn dochter heeft dat op de basisschool voor een vriendinnetje gedaan. Misschien is dat een troost voor je. Blijf heel trots op jezelf omdat je een prachtmens bent. Liefs van een moeder

  2. Wat doe je er tegen. Er was eens iemand die 25 jaar ervaring had in het basisonderwijs en ze zouden daar een pestprotocol hebben op die school. Leerkrachten in het onderwijs zouden er speciaal op zijn getraind. Nu was er iemand die dat tegensprak en iemand die al 25 jaar ervaring heeft de loef wou afsteken en dat wou ontkennen. Als ouders er achter komen dat hun kind op school wordt gepest en de school zou er niets aan doen dan doen ze hun kind op een andere school. Soms uit het zich ook in psychosomatische klachten zoals darmklachten en krampen. De dokter kan dan niets ernstigs vinden en dan wijst het al vlug in die richting dat iemand dan wordt gepest. Tegenwoordig hebben scholen ook een leerlingenraad. Als je hoort dat op een bepaalde school wordt gepest zou je daar niet naar toe willen. Sommige scholen maken erg veel reclame voor hun school maar daarna kom je er achter dat er toch wordt gepest. Vaak sturen ze hun eigen kinderen naar een betere school. Dus het is onecht en toneelspelerij dat ze daar reclame voor maken. Volgens mij zijn het slappe en karakterloze ouders die er geen werk van maken. Ze kennen hun kind toch dan valt het zeker wel op. Dat bestuur zal dan kennelijk ook wel niet deugen. Dat zijn gewoon asoscholen die probleemkinderen in de klas hebben. Aso”s en psychopaten en misdadigers delinquenten die in een justitiele jeugdinrichting horen of bij de reclassering stichting halt. Wie weet worden ze verwaarloosd of verwend. In een Rijksinrichting voor psychopaten er mee. Het zijn maatschappelijk onaangepasten en a socialen en abnormalen. Een heropvoeding er mee. Kinderen die pesten zijn vaak eenzaam en zielig. Ze compenseren hier mee hun minderwaardigheidscomplex.

  3. Leerlingen die zich ten opzichte van anderen misdragen moeten worden geschorst en niet andersom. Als een ouder wat is en geen halfwat dan ondernemen zij actie en doet de school er niets tegen dan doen zij hun van school af en kiezen voor een andere school. Er was ook een ouderraad. Nu is er ook en leerlingenraad maar dat is meer op middelbare scholen. Er was ook een domineesdochter en die was in de klas met andere kinderen vaak het buitenbeentje. Toen zij op een andere school werd gedaan voelden ze dat aan en deden het zelfde. Op de middelbare school viel het wel weer mee.

  4. Het zijn onderontwikkelde leerkrachten en primitieve scholen, die daar geen aandacht aan besteden aan het pesten op school. Wie weet zijn de scholen te groot en te onpersoonlijk. Daar ben je meer anoniem. Het wordt niet gezien en opgemerkt of stoppen het weg. Volgens mij zijn het Jan maat figuren extreem rechts zoals skinheads en neonazi”s en anarchisten en immorele geesteszieke delinquenten en abnormalen psychopaten en narcisten. Hun frustraties kwijt moeten op anderen afreageren. Op die manier voelen ze zich beter terwijl ze heel zielig en nietig en minderwaardig zijn. Ze horen thuis in een justitiele inrichting of een traject te ondergaan van halt de reclassering. Een heropvoeding. Er zijn ook van die linkse achterbuurtanarchistjes en dat is mijn zus en die hoort thuis bij de extreem linkse kraakbeweging want die deed niets anders dan liegen bedriegen en afpakken wat van een ander is en al het andere wat niet hoort en wat je niet doet. Zij hebben ook helpers en die doen aan vernieling en die wordt ook nog eens de hand boven het hoofd gehouden door het hoofd van de school. Als je het ter sprake brengt beginnen ze ook nog met uitdagen en zijn ze trots na dat wat zij anderen hebben misdaan. Mensen tergen om zich beter te voelen.

  5. het is maar goed dat die zelfmoord poging mislukt is want je bent vast een mooi mens

Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk