Pesten.nl is het anti-pest portaal

Hij is doodsbang om naar zijn nieuwe school te gaan.

8 jaar lang is onze zoon gepest (blauwe plekken/dreigingen/ echt van alles, ook over zijn familie/zusjes omdat hij op een boerderij woont) door een jongen.

Erik zijn droom was naar het ……..College te gaan en nu blijkt dat deze jongen in dezelfde klas komt (zonder dat iemand het wist). Gedurende de vakantie is Erik belaagd met dreigingen via watss app van zijn vorige klas, met dingen als “ik ga je in elkaar slaan/doodslaan op de nieuwe school”en dat hij er grotere jongens uit klas 2 bij haalt. Hij heeft zijn mobiel inmiddels geblokkeerd en de dreigingen opgeslagen.

Erik is een rustige iets wat teruggetrokken jongen, die zijn eigen gang gaat en met deze school zijn droom (kraanmachinist worden) wil verwezenlijken. Is thuis in zijn sas, maar vreest voor de schooltijd die komen gaat.

Hij is doodsbang om naar zijn nieuwe school te gaan, vanwege deze jongen terwijl hij er zo’n zin in heeft
Het trieste is dat het niet ophoudt en deze jongen vanwege weinig toezicht thuis zijn gang kan gaan. Hij lijkt erop dat hij bewust deze school heeft gekozen om Erik te pesten. Ik maak mij heel erg bezorgd (en zijn ouders ook) en wil echt dat dit stopt. Als het zo doorgaat ben ik bang voor vreselijke dingen.

Wij begrijpen niet dat de basisschool niet heeft voorkomen dat deze jongen in dezelfde klas/school komt. Zij weten van het vreselijke ook fysieke pesten af, de pester is een paar keer geschorst omdat hij fysiek geweld heeft gebruikt zelfs tegen de onderwijzers. Deze pester heeft hulp nodig, want hij spoort echt niet.

Naam is door de redactie gefingeerd
Pesten.nl wil graag meer volgers om het pesten te bestrijden . Kennen uw vrienden onze pagina al? Deel onze pagina en help ons. Bezoek pesten.nl en onze Facebookpagina en klik op delen. Uw steun wordt zeer gewaardeerd.


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk