Pesten.nl is het anti-pest portaal

Hele dagen word ik afgeblaft en behandeld hij mij als een hond..

Dag allemaal,
Ik had nooit gedacht dat ik gepest zou worden op het werk.. Sinds oktober ben ik er nieuw bij gekomen in het team. Ik ging elke dag met een lach werken. Maar die lach verandert telkens opnieuw in een traan..
Ik heb ontzettend lieve collega’s, maar er is 1 rotte appel. M. heeft er duidelijk zijn nieuwe hobby van gemaakt op mij te treiteren en mij zonder respect te behandelen. In M. zijn ogen kan ik niks goed doen.

Elke dag moet in te horen krijgen dat je mijn gezicht het best kan vergelijken met het gezicht van een bulldog. Ik lach het weg en geef als antwoord dat er bij mij nog een varkensneus opstaat.

Mijn baas is nu met verlof en M. is dan leidinggevende. Voor mij is dit echt de hel. Hele dagen word ik afgeblaft en behandeld hij mij als een hond.. Hij geeft mij een taak om uit te voeren op dezelfde manier als dat je jouw hond de opdracht geeft om te zitten.

Natuurlijk is M. slim genoeg en doet hij dat niet als anderen dat horen.. Het is zelfs al eenmaal voorgevallen dat hij mij opzettelijk pijn heeft gedaan. Hij heeft een zware machine gewoon tegen mij aangeduwd.

Ik ben dat allemaal blijven slikken maar nu is het mij te veel geworden.. Ik kan er niet meer tegen en ben helemaal op. Ik heb een heel weekend gehuild en mijn maag trekt samen als ik er nog maar aan denk om terug te gaan werken.

Mijn vriend wil dat ik mijn ontslag geef en daar onmiddellijk vertrek. Maar dan zet ik mijn collega’s, die het nooit voor mij opnemen, in `t zak. En dat wil ik niet.

Ik blijf van mij afbijten, hoe moeilijk het ook is..

Lieve groeten, Laure


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk