Pesten.nl is het anti-pest portaal

Gepest vanaf groep 5

Ik zou graag mijn persoonlijk verhaal kwijt willen. Inmiddels zit ik op de middelbare school en heb ik gelukkig geen last meer van pesten. Maar dit is eens anders geweest. Op de basisschool ben ik een aantal jaar erg gepest. Ik zal maar niet in details treden omdat deze te heftig zijn. Het begon allemaal in groep 5 op een nieuwe basisschool omdat we verhuisd waren. Ik was nieuw en iedereen kende elkaar. Ik probeerde contact met ze maken maar ze negeerden me. Langzamerhand begon het negeren over te gaan in pesten. Dit deden ze zo stiekem dat de juf nooit iets door heeft gehad en ik durfde ook niks te zeggen. Ik groep 6 kwam ik eens huilend thuis, toen heb ik tegen mijn ouders verteld dat ik gepest wordt. Zij hebben school ingelicht.

Maar toen pas begon het echte pesten. Ze hebben me het leven zuur gemaakt. Ze hebben me eens in de sloot geduwd, mijn tas kapot en dit alles was nog niet het ergste. Mijn juf in groep 6 wist wat er aan de hand was maar ze heeft er nog iets tegen gedaan. \r\nNu op de middelbare school heb ik veel vrienden. Maar mijn pesters zitten ook nog op deze school en het blijft lastig om ze te zien. Ik ben er nog steeds niet overheen. Wie weet een oplossing zodat ik mijn verleden kan vergeten?


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk