Pesten.nl is het anti-pest portaal

Dan Karaty nieuwe ambassadeur Stichting Pesten.

Met trots presenteren wij Dan Karaty als ambassadeur van Stichting Pesten. Een tijdje geleden zijn wij in contact gekomen met Dan en het werd voor ons al snel duidelijk dat hij een geweldige ambassadeur  voor onze stichting zou kunnen zijn. Dan is een positief persoon die bij het grote publiek vooral bekend is vanwege zijn rol in de Jury van programma’s als Everybody Dance Now, So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent. Daarnaast is Dan ook nog eens danser, choreograaf en acteur. Hij werkte in het verleden onder andere samen met sterren als Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue.  We mogen dus rustig stellen dat Dan al aardig wat van de wereld gezien heeft.

Dan Karaty250We zijn erg blij dat Dan ons team komt versterken. Met Lady Blabla hebben we natuurlijk al een fantastische ambassadeur in huis en we verwachten dan ook een prachtige samenwerking tussen Jordy, de persoon achter Lady Blabla, en Dan. Om te vieren dat Dan ons team komt versterken zullen we op korte termijn een aantal leuke Facebook acties organiseren waarbij bijzondere prijzen gewonnen kunnen worden. Daarnaast komt Stichting Pesten met een speciale Q&A (Question and Answer) waarbij iedereen vragen mag stellen aan Dan Karaty en Lady Blabla. Meer informatie hierover binnenkort op onze blog en Facebook-pagina.

Lees hieronder de verklaring van Dan in het Nederlands
Met trots presenteer ik mijn steun voor de anti-pest stichting Pesten.nl. Dagelijks hoor ik tragische pestverhalen maar vooral het steeds groter wordende cyberpesten baart mij ernstige zorgen. Het pestgedrag waar kinderen en volwassenen dagelijks mee te maken hebben op school, werk en internet is verkeerd. Punt Uit! Samen met de Stichting Pesten ga ik hard mijn best doen om de pestproblematiek nog meer onder de aandacht te brengen. PESTEN MOET NU STOPPEN!

Lees hieronder de reactie van Dan Karaty in het Engels
I am proud to announce my support for the anti-bullying foundation Pesten.nl. I continue to hear tragic stories of bullying, and I’m especially concerned with the ever-growing problem of cyberbullying. The bullying children and adults face at schools, work, and online is wrong. Period. I hope my alliance with Pesten.nl will raise awareness so we can STOP BULLYING NOW!


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Prof. Dr. Ron Scholte
Director Praktikon; Extraordinary professor at Radboud Universiteit Nijmegen
Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • Vertoorn Adviesgroep
  • rocomm
  • anetwerk