Pesten.nl is het anti-pest portaal

Monument voor een slachtoffer: Breannah Piva

Wij zijn kort geleden in contact gekomen met Nadia die fantastische kunstwerken heeft gemaakt voor slachtoffers van pesten, treiterijen, zinloos geweld en ander sociaal onwenselijk gedrag. Wij waren hier zo van onder de indruk dat we besloten hebben dat we hier iets mee moesten doen. Wij gaan dit ook doen en wel in de vorm van kleine monumentjes hier op te richten, zodat ze nooit vergeten worden.

We plaatsen de tekening van Nadia met haar beschrijving ervan en wij zullen het achtergrond verhaal van het slachtoffer erbij zetten.

Vandaag, Breannah Piva:

breannah piva

Beschrijving vanNadia: Breannah Piva (16): ik had Ty Beanie ‘Lala’ getekend,op 21 omdat ze jarig is op deze dag. zij pleegde zelfmoord op 21 mei vorig jaar (2015). de daders gingen wel 9 jaar lang door, tot er niks meer van haar overbleef. ze gingen net zo lang mee als Duracell-konijnen. als een waterbeertje, bleven ze doorgaan. of het nou 800 graden celsius is of -200, ze bleven als een waterbeertje doorgaan. als een boomerang bleven ze terugkomen voor nog meer. ze kwam uit Australië. overigens is m,n verjaardag is ook op 21 mei.

1 breanah

Breannah Piva droomde ervan om een model te worden en om naar de universiteit te gaan, maar de 16 jarige ging gebukt onder pesterijen die 9 jaar onafgebroken heeft moeten ondergaan, zowel op school als online. Deze vreselijke dagelijkse martelingen van haar kwelgeesten hadden een verwoestend efect en van een vrolijk en gelukkig meisje veranderde Breannah in een gekwelde meisje dat geen zin meer had om naar school te gaan of zelfs maar de straat op te gaan.

Het werd de mooie en inteligente Breannah allemaal te veel en op 21 mei op een leeftijd van slechts 16 jaar, pleegt ze zelfmoord.

Haar ouders proberen nu een wet te laten maken die online pesten strafbaar maakt


Geef een reactie

Laatste nieuws

Raad van Advies

Roger Pellemans
Accountmanager sector Gevangeniswezen Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie
Bart Muller
Professional Independent Banking
Marijke van Venne
Directeur Openbare basisschool De Nienekes in Cuijk
Melissa Gasseling
Owner / Sales director at Ontwerpbureau SIS
Claire Gasseling
Owner / Creative director at Ontwerpbureau SIS

Nieuwsbrief

Samenwerking

Voor de invulling van het programma aanbod werkt de Stichting Pesten samen met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Commissie van aanbevelingen

Katinka van den Berg
Directeur Context at work
Hans Stellingsma
Owner at Stellingsma Management BV
Peter Plaum
Sales director Simac SBS
Erik Hendriks
Directeur Zonnetrein bv
Bestuurslid “Stichting Oude Stad”
Werkplekbegeleider SIOS.

Word donateur!

Door Stichting Pesten te steunen, maakt u het mede mogelijk dat wij ons kunnen blijven inzetten voor de strijd tegen pesten.

Word donateur

Partners

  • anetwerk